VIESTINTÄ KIELIPUU

MUUTOSJOHTAMISEN JA KRIISIVIESTINNÄN VALMENNUSTA

Olen Satu Kivistö ja autan sinua yli 20 vuoden kokemuksellani tulemaan entistäkin paremmaksi muutosjohtajaksi ja poikkeusolojen viestijäksi.

kielipuu Satu Kivistö alpeilla

Kuka Satu

Rakastan vuorilla patikointia. Se tunne, kun pääset huipulle nälkäisenä ja väsyneenä on sanoin kuvaamaton. Globaalien projektien muutosjohtamisessa tai tiukassa kriisissä luovimisessa on minusta paljon samaa kuin vuorten huiputtamisessa. Kun olet saanut tärkeän muutoksen vietyä osaksi organisaatiosi toimintaa tai selvinnyt jostakin tymäkästä kriisistä onnistuneesti, lopputulos on yhtä euforinen kuin jos olisit juuri saavuttanut vuoren huipun.

Huipulle ei kuitenkaan pääse vain suunnitelmien ja toiveiden avulla. Sekä huipun saavuttaminen että muutoksen jalkauttaminen toiminnaksi vaativat, että suunnitelmat muutetaan teoiksi. Ja juuri tässä on minun osaamiseni ja kokemukseni – saada asiat tapahtumaan.

 

Viestintä Kielipuu

Viestintä Kielipuun tarkoituksena on auttaa sinua ja organisaatiotasi matkaamaan muutosten ja kriisien läpi suorinta tietä perille. Kun sinulla on selkeä kartta ja hyvät työkalut, sinun on helppo johtaa organisaatiosi läpi muutosten ja kriisien aikataulussa ja budjetissa.

Parhaiten pääset liikkeelle, kun soitat minulle, niin käydään yhdessä läpi tilannettanne ja kuinka pääsette eteenpäin. Se ei maksa sinulle mitään ja vie aikaasi noin 20 minuuttia.

Scroll to Top
Scroll to Top